آشپزخانه

معرفی غذاهای ایرانی

آشپزخانه

معرفی غذاهای ایرانی

آموزش آشپزی با گوشت مرغ (8 اشتباه رایج)

دلایل بسیار زیادی برای محبوب بودن طعم مرغ وجود دارد. بیشتر افراد به دنبال مرغ بدون استخوان و سینه مرغ بدون پوست می گردند تا بتوانند وعده غذایی خود را آماده سازند.

به گزارش آلامتو به نقل از RD؛ مرغ یک غذای مقوی است و تقریبا می توان آن را با هر ماده ای ترکیب کرد. اما باید به هنگام تهیه و آماده سازی آن نکاتی را مدنظر داشته باشید. مرغ خام می تواند در صورتی که مراقبت خاص و ویژه از آن انجام نشود مضر باشد.

با اجتناب از اشتباهاتی که در این مقاله بیان می کنیم می توانید در وعده های بعدی خود مرغ خوب و خوشمزه ای را تدارک ببینید.

آماده کردن گوشت مرغ خام 
ادامه مطلب ...

طرز تهیه پیتزای دریایی

pizza

شاید پیتزا یک غذای خوشمزه باشد اما از نظر ارش غذایی اوضاع مناسبی ندارد امروز سعی میکنیم طرز تهیه یک پیتزای متفاوت را به شما آموزش دهیم پیتزایی که ارزش غذایی بالایی هم دارد.

مواد لازم:

  • سه چهارم لیوان آرد
  • یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • یک سوم لیوان شیر
  • دوقاشق سوپ خوری روغن مایع
  • ۱۲۰ گرم پوره گوجه فرنگی
  • یک قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
  • یک حبه سیرله شده
  • یک قاشق چای خوری پودر ارگانو
  • یک قاشق چای خوری پودر جعفری
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • سه چهارم لیوان میگو
  • ۲-۳ عدد ( بدون هسته) زیتون سیاه یا سبز
  • ۱۵۰ گرم پنیر پیتزا
  • یک عدد کنسرو کیلکا 
ادامه مطلب ...

طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای خوشمزه

به نقل از AllRecipes ؛ خانواده من التماس می کنند که برایشان اینبشقاب خامه‌ای سیب‌زمینی را در هر مناسبتی درست کنم. چیزی که این غذا را خیلی خوشمزه می‌کند، گردوی استفاده شده بر روی آن است

مواد لازم برای 6 نفرپوره سیب زمینی خامه ای

  • 4 عدد سیب زمینی شیرین، مکعبی خرد شده
  • ½ لیوان شکر سفید
  • 2 تخم‌مرغ، هم‌زده
  • ½ قاشق چای‌خوری نمک
  • 4 قاشق سوپ‌خوری کره، نرم شده
  • 3 قاشق سوپ‌خوری کره، آب شده
  • ½ لیوان شیر
  • ½ قاشق چای‌خوری عصارۀ وانیل
  • ½ لیوان شکر قهوه‌ای
  • 1/3 لیوان آرد همه‌کاره
  • ½ لیوان گردوی خرد شده 
ادامه مطلب ...

طرز تهیه استیک بره با برنج زعفرانی

braised-lamb-cutlets-with-saffron-rice

یک دستور بسیار خوشمزه که هم شیک و هم آسان است. زعفران به برنجی که قرار است در کنار استیک‏‌های بره سرو شود، ظرافت بخصوصی می‌دهد. امیدواریم شما هم مثل ما از این غذا لذت ببرید.  ادامه مطلب ...

سالم ترین روش پخت برنج کدام است؟

یک آشپز خوب باید به سلامت آشپزی اهمیت ویژه ای بدهد و از آنجایی که برنج اصلی ترین ماده غذایی سفره های ایرانی است پس باید طرز پخت اصولی آنرا بدانید.

برای حفظ ارزش غذایی برنج، باید به نحوه پخت آن توجه کرد که در زیر به 5 مورد در این باره اشاره می‌کنیم.

rice

در کشورهای مختلف یک نوع غله به عنوان قوت غالب مصرف می‌شود که قسمت عمده کالری مورد نیاز روزانه را تأمین می‌کند؛ در ایران، گندم و برنج؛ در انگلستان، سیب‌زمینی و در ایتالیا، ذرت.  ادامه مطلب ...